Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 25/02. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.

Θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο με ποίηση, ένα βιβλίο αποκρυφισμού, να γράψω ένα ποίημα. Ήρθε η ώρα, άσχετα που θα αντιμετωπίσεις εμπόδια.

Ιδιαίτερα αν ανήκεις σε Μεταβλητά ζώδια καλείσε να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε συμφωνίες, σκέψεις και σχόλια. Όλα θα βρίσκονται στην Ποσειδώνια λογική, μια που ο Ερμής από τον Τοξότη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.
Είναι μία όψη όπου δημιουργείται μία κατάσταση μερικής απάτης, δυσκολία συναλλαγών, έλλειψη κινδύνου και αυταπάτες.

Η όψη λειτουργεί θετικά όταν αφιερώσεις χρόνο για την συγγραφή, το διάβασμα εναλλακτικών βιβλίων, εσωτερική περισυλλογή και σκέψεις σε παράξενα όνειρα.  Τα όνειρα που βλέπεις θα είναι προφητικά και θα είναι το έναυσμα για το " άνοιγμα " σε προφητικούς δρόμους. Αυτό μπορεί να το πετύχεις, με την αυξημένη συνειδητότητα, την συναντίληψη των πνευματικών αποστολών και με την μετουσίουση του Πνεύματος .

Ότι πετύχεις θα είναι μία αποστολή. Η αποστολή εξαρτάται από τις επιθυμίες του νου σου. Αν έχεις " ξεκαθαρίσει με τα αμάρτηματά σου τότε θα " οδεύσεις " στο κόσμο του απέραντου. Είναι ο " δρόμος της εσωτερικής ολοκλήρωσης " που ο Ποσειδώνας το θέλει. Απλώς ο Ερμής μεταφέρει τα μηνύματα.


Η όψη επηρεάζει τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου και όσους έχουν Προσωπικούς Πλανήτες και Ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια και στις μοίρες από 12η έως 16η.

Η όψη ενεργοποιείται στις 20/02, βρίσκεται σε κορύφωση στις 25/02 και η διάρκεια της επεκτείνεται έως το τέλος του μήνα.

" Το παν είναι το Όλον, το Όλον δεν είναι το παν ".




Σελήνη
Μεταφυσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου